RUCKUS Support for Lennar Homes
RUCKUS Support for Lennar SmartHome customers.
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Forum Posts

Resolved! POE has failed

I confirmed no power to APs on any ports after extended shutdown and factory reboots. I also went and tried to change the coding but that still didn’t work. The status is amber and the power light sits in green. After resetting to factory default set...

Bmickle by New Contributor
  • 3198 Views
  • 17 replies
  • 0 kudos

Connectivity Issues with ICX-7150-C12

Having connectivity issues with my ICX-7150 and APs (Lennar home). Connection is very spotty and slow (keeps dropping randomly). Have been reading through the forum for similar issues and seems it could be caused by a routing issue that could occur a...

kqnguyen1 by New Contributor
  • 1199 Views
  • 4 replies
  • 0 kudos

ICX 7150-C12P Has no Lights

My Ructus ICX 7150-C12P Has no Lights and seems to be Dead.  All my devices connected to it are off-Line.  The Unit is plugged in, I tried unplugging and replugging, no help.  Tried disconnecting the USB cable, No Help.  Any Suggestions? Thanks Ralph

Triompo by New Contributor
  • 1000 Views
  • 8 replies
  • 0 kudos
Announcements

Welcome to RUCKUS Community!

Please be sure to read the Community Guidelines before posting.

Please visit the Help FAQs if you are new!

Lennar SmartHome Customers

Please visit our Lennar Knowledge Base for quick answers to common issues before posting to the forum.

Top Contributor Contest

Win a free RCWA or RCNI Certification Exam attempt ($150 USD value) by contributing to the Community! See details at the Contest Page.