cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

ICX Switch not managable from vSZ

Mobotix_IT
New Contributor II

Hi,

I try to manage an ICX Switch (SPS08095d) over the vSZ 5.2.2.

To do that I deleted the startup config and reloaded the switch. After that I set the IP address and the manager in the CLI. The switch then connects to the vSZ and is moved to the goup. The defined user is set and the VLANs are configured to the switch. But if I try to change VLAN on the ports via vSZ the change does not take affect.

Regardles to this I did not find any information to the following question:
How can I change options persistant on the switch which are not configurable in the vSZ?

Thank you for your help.
Regards,

Johannes

1 ACCEPTED SOLUTION

Mobotix_IT
New Contributor II

After an Update of the SmartZone to 6.1 it is working. Got no Cloue why it was not working before.

View solution in original post

5 REPLIES 5

syamantakomer
Moderator
Moderator

Hi Johannes,

Run "show sz status" on ICX and see if status is looking good.

Also check if making any changes on switch CLI reflects on SZ GUI or not. For example, add a new VLAN and see if that reflects on GUI.

I hope required ports are open between SZ to ICX.

If still facing the issue, you may need to open a case with support, for further troubleshooting.

Regards,
Syamantak Omer
Official Rep | Staff TSE | CWNA | CCNA | RASZA | RICXI

Hi,

please excuse the late response, I was on vacation.

The sz status seams to be allright:

============ MGMT Agent State Info ===================
Config Status: None Operation Status: Enabled
State: SSH CONNECTED Prev State: SSH CONNECTING Event: NONE

SWR List : None
Active List : 192.168.10.253
DHCP Option 43 : No
DHCP Opt 43 List : None
DNS Entry : No
DNS IP : None
Backup List : None
Merged List : 192.168.10.253
Switch registrar host: sw-registrar.ruckuswireless.com
Switch registrar discovery retry count: 1
Switch registrar host resolve failure count: 1

SZ IP Used : 192.168.10.253
Port List : 987
Query Status : Response Received

SSH Tunnel Status - :
Tunnel Status : Established
CLI IP/Port : 127.255.255.253/57518
SNMP IP/Port : 127.255.255.254/33377
Syslog IP/Port : 127.0.0.1/20514
HTTP SERVER IP/Port: 127.255.255.252/52417
HTTP CLIENT IP/Port: 127.0.0.1/5080

Timer Status : Not Running

Unfortunatily all changes in the CLI are not reflected in the SZ the same as the changes in the SZ are not reflected on the switch.

Regards.

I would suggest you to report the issue to support and they should be able to check this issue further.

Regards,
Syamantak Omer
Official Rep | Staff TSE | CWNA | CCNA | RASZA | RICXI

Mobotix_IT
New Contributor II

After an Update of the SmartZone to 6.1 it is working. Got no Cloue why it was not working before.